Beste sigaar Lounges

Best Cigar Lounges and Bars on cigarcutterexpert.com
Spread the love

Sigaar roken is een van de meest plezierige ervaringen van de individuele en sociale. Ik vooral genieten van het plezier van het roken van een grote sigaar met mijn beste vrienden – nadenken over leven, over business, politiek, reisplannen enz. -terwijl nippen op een fijne single malt whiskey/whisky (zij het Japans, Ierse, Schotse of iets van goede kwaliteit) of een prachtige cognac of volle rode wijn. Hmmm!

Ik heb enkele van de beste sigaar roken ervaringen zoals, met uitzicht op de Côte d'Azur (Franse Riviera); genieten van prachtige zonsondergangen vanaf de kliffen op Santorini eiland; en, ruige omhoog in lagen zitten alfresco in sneeuwwitte St Moritz… heel verbazingwekkend.

Realistisch, echter niet kan wij gewoon wegkomen genoeg om te genieten van onze favoriete sigaren in prachtige bestemmingen. Dus een alternatieve oplossing zou een goede posh sigaar lounge of bar, of ten minste één met van karakter en mod cons ladingen: hoogste inkeping ventilatie, prachtige interieurs, garderobe, gourmet food menu, fatsoenlijke drankjes en sigaar lijst, personeel en meer, creëren van de ultieme cigar lounge sfeer.

Enkele van de beste sigaar lounges in de wereld vindt u hieronder en vindt u in uw stad. Wij hopen dit lijst fungeert als een nuttige bron en dat u krijgt om te ontdekken een paar voorste-wijzer… uw feedback is welkom en meest aangemoedigd. Geniet van!

Click here to add a comment

Leave a comment: